Menus

Fall

MONDAY

TUESDAY

WEDNESDAY

THURSDAY

FRIDAY

SATURDAY

Halloween

SUNDAY

 

October 26

October 27

October 28

October 29

October 30

October 31

November 1

BREAKFAST

OATMEAL

CREAM OF WHEAT

COLD CEREAL

TOAST

OATMEAL

COLD CEREAL

TOAST

BOILED EGGS

OATMEAL

CREAM OF WHEAT

COLD CEREAL

BACON

TOAST

OATMEAL

COLD CEREAL

TOAST

BOILED EGGS

BANANAS

OATMEAL

CREAM OF WHEAT

COLD CEREAL

TOAST

SLICED CHEESE

BANANAS

OATMEAL

COLD CEREAL

TOAST

BOILED EGGS

OATMEAL

COLD CEREAL

 TOAST

DINNER

HONEY GARLIC CHICKEN

CARROTS

WHIPPED POTATOES

 

MARINATED PORK CHOPS

BRUSSELS SPROUTS WITH BACON SAUCE

WHIPPED POTATOES

BAKED BEANS

SAUSAGES

SCALLOPED POTATOES

CRACKER COATED FISH

MIXED VEGETABLES

POTATO WEDGES

CHICKEN TORNADOS

GREEN & YELLOW BEANS

SWEET POTATOES WEDGES

PORK STEW

POTATOES

ROAST BEEF

SQUASH

WHIPPED POTATOES

DESSERT

RICE PUDDING

CHERRY CHEESE CAKE

ICE CREAM & SOCIAL T’S

FRUIT HELPER

CARROT CAKE

PUMKIN PIE

ICE CREAM

SUPPER

PANCAKES

SYRUP

SAUSAGES

OPEN FACED

SANDWICHES

TOSSED SALAD

HOMEMADE BROCCOLI SOUP

HOMEMADE BREAD

MARTHA’S CASSEROLE

PICKLED BEETS

MACARONI & CHEESE

SALAD

TOMATO PEPPER

SALAD

LETTUCE

VEGETABLE MEDLEY SOUP

SANDWICHES (EGG)

CHICKEN A LA KING

CARROTS

BISCUITS

DESSERT

HOMEMADE APPLES SAUCE

SQUARES

COOKIES & FRUIT

HOMEMADE

DOUGHNUTS

MUFFIN & FRUIT

HALLOWEEN CUPCAKES

FRUIT

De la soupe et des sandwichs sont disponibles chaque soir. Les assiettes de salade doivent être demandées au petit-déjeuner pour le dîner.

Le brunch a lieu une fois par mois au lieu du petit-déjeuner régulier et comprend des fèves au lard, des oeufs au plat, des saucisses, des crêpes, du bacon, du pain grillé et de la farine d'avoine.

Des collations sont proposées tous les jours dans l'après-midi et le soir, y compris des biscuits, des muffins, du fromage, des craquelins, des fruits, des friandises et un choix de boissons.